Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що працівники Укрзалізниці долучилися до гасіння масштабних пожеж на Житомирщині.

Про таке він повідомив на власній сторінці у Facebook.

Варто зауважити, що на Житомирщині вже кілька днів тривають масштабні пожежі, які вже завдали чимало збитків області, а також перекинулися й на Київщину.

"Працівники пожежної охорони Укрзалізниці долучились до ліквідації масштабної пожежі на Житомирщині. Для захисту залізничного полотна та вантажів від вогню, а також для поповнення водою автоцистерн на місце події був відправлений пожежний поїзд зі 120 тонами води.

Фото з місця пожежі

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

До роботи були залучені особовий склад поїзда та члени добровільної пожежної дружини стрілецької команди Коростень. Вогнеборці провели роботу із недопущення поширення вогню на залізничні колії та заправили більше десяти автоцистерн для гасіння лісових пожеж", - написав він.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, слідом за Чорнобильською зоною вогонь нещадно атакував ще одну область – знищує села та ліси

Як повідомляв Знай. ua, пожежі в зоні ЧАЕС принесли в Київ небезпечний туман.

Також Знай. ua писав, що у Львові посеред вулиці загорівся машина, очевидці приголомшили геройським вчинком.