Українські військові прозвітували стосовно того, скільки разів 18 квітня російські окупанти обстріляли українські позиції та розповіли, скільки захисників України в результаті цього постраждали. Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

Відтак, бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню. Чотири рази обстріляли військових оперативно-тактичного угруповання "Північ".

" Так, з мінометів окупаційні війська випустили 11 мін по наших підрозділах поблизу Луганського, а захисників Травневого обстріляли з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї. Проти українських військовослужбовців неподалік Кримського ворог застосував гранатомети, а увечері – озброєння бойових машин піхоти", - йдеться в повідомленні.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

Та один раз військових оперативно-тактичного угруповання "Схід":

Популярні новини зараз
На обліку, уточнюється, у розшуку: українцям пояснили статуси у додатку "Резерв+" Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану
Показати ще

"На Приазов’ї окупанти відкривали вогонь проти оборонців Лебединського з автоматичних станкових гранатометів та кулеметів великого калібру.", - пишуть військові.

Окрім цього, як підкреслюється, в результаті обстрілів російських окупантів, 3 військовослужбовці Об’єднаних сил отримали поранення. Також втрати є й серед найманців Путіна:

" За даними розвідки Об’єднаних сил наші підрозділи поранили щонайменше одного російського найманця", - повідомляють в ЗСУ.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українським військовим на Донбас передали маски і медапаратуру.

Як повідомляв портал Знай.uа, окупанти п'ять разів порушували режим припинення вогню на Донбасі.

Також портал Знай.uа писав, що бійці ЗСУ, які захищають батьківщину на фронті, звернулися до українців з важливим проханням.