В Україні вже більше 35 днів триває карантин, не секрет, що мільйони громадян пропустили важливі події у своєму житті, які потребують соціальної активності поза домовікою, однак, варто зазначити, що все таки більшість людей залишаються вдома.

Але є ще і віруючі громадяни, у нас в Україні переважна більшість це християни православного обряду, які святкують у неділю, 19 квітня, свято Великодня. Незважаючи на велику кількість попереджень, знайшлися люди, які пішли до храмів для освячення пасок. Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Тисячі українців прийшли на Великдень в церкві, фото: Обозреватель
Тисячі українців прийшли на Великдень в церкві, фото: Обозреватель

У багатьох регіонах українці проігнорували карантинні обмеження і наполегливі рекомендації владі залишатися вдома. Біля великих храмів спостерігалися натовпи людей. У багатьох не було навіть мінімальної захисту — ані масок, ані рукавичок. В якості ілюстрації відео з Святогірської лаври в Донецькій обл. В храмі доволі багатолюдно.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

А от в українській столиці віряни залишалися на вулиці біля церкви, але ось дотримуватися дистанції виявилося складно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Разумков взяв приклад з Зеленського і у Великдень звернувся до українців – "Вже цього дня...".

Як повідомляв Знай.uа інфікованість падає? МОЗ опублікувало дані щодо коронавірусу на 19 квітня.

Знай.uа писав, "Слуги народу" терміново звернулися до українців на Великдень, - "Святкуйте...".