Українські військові прозвітували стосовно того, скільки разів 19 квітня російські окупанти обстріляли українські позиції та розповіли, скільки захисників України в результаті цього постраждали.

Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

Відтак, бойовики на Великдень 6 разів порушили режим припинення вогню. П'ять разів обстріляли військових оперативно-тактичного угруповання "Схід".

"Так, з мінометів загарбники обстріляли наших захисників поблизу селища Піски, а також поруч з містом Мар’їнка. Біля Широкиного, що на Приазов’ї, російські найманці увечері двічі відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї, а поблизу села Павлопіль була помічена активність ворожих снайперів", - йдеться в повідомленні.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Та один раз військових оперативно-тактичного угруповання "Північ":

"Збройні формування РФ застосували гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю проти оборонців Луганського", - пишуть військові.

Окрім цього, як підкреслюється, в результаті обстрілів російських окупантів, жоден військовослужбовець Об’єднаних сил не отримали поранення, що не можна сказати про найманців Путіна, серед яких є втрати:

"За даними розвідки Об’єднаних сил, 19 квітня наші підрозділи знищили двох загарбників та ще двох поранили", - повідомляють в ЗСУ.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше українські захисники влаштували справжнє свято на передовій – у масках і зі свічками

Як повідомляє портал "Знай.uа" призов до лав ЗСУ знову перенесли, потенційним строковикам встановили нові терміни

Також "Знай.uа" писав, що обмін полоненими на Донбасі: оприлюднено список повернених додому українців