Український транспортний літак АН-225 "Мрія", який вже має за своєю спиною не менше 250 рекордів в галузі авіації, встанови черговий світовий рекорд, доставивши в Париж з Китаю близько 150 тонн засобів захисту, призначених для боротьби з коронавірусом.

Про це повідомляє Центр транспортних стратегій.

"Найбільший в світі транспортний літак продовжує серію польотів по доставці медичних вантажів з Китаю. Так, Ан-225 "Мрія" виконав другий рейс з КНР в країни ЄС з доставки вантажів медичного призначення в рамках боротьби з пандемією коронавірусу", - йдеться в повідомленні.

Фото: dt.ua

Відтак, як відзначається, "Мрія" доставив до Парижа близько 150 тонн вантажу, тим самим встановивши новий світовий рекорд.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Прибуття в аеропорт Париж-Ватри Антонова-225, 1000 м3 вантажу для світового рекорду", – написав у Twitter президент департаменту Марна Крістіан Брюйен.

Скріншот допису

Варто зауважити, що раніше заступник Директора "Авіаліній Антонова" Віталій Шост заявив, що "Мрія" та Ан-124 "Руслан" виконають як мінімум 11 рейсів з Піднебесної в Сполучені Штати протягом наступного місяця.

Фото: dt.ua

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, прибуття у Варшаву найбільшого в світі транспортного літака Ан-225 "Мрія", який привіз медичний вантаж з Китаю, викликало великий ажіотаж.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Мрія" здійснила перший рейс після модернізації

Також Знай.ua писав, політ українського гіганта "Мрія" показали очима пілота