Для тих українців, які влітку 2020 року планували відправитися у відпустку, з'явилися новини. Міністр інфраструктури України Владислав Криклій передбачає, що громадяни нашої країни можуть планувати відпустку на другу половину літа. Також міністр додав, що авіасполучення відкривати ніхто не поспішає.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

За словами Криклія, це можливо тільки в тому випадку, якщо ситуація із захворюваністю на коронавірусну інфекцію помітно покращиться.

"Реалістично планувати відпочинок на другу половину літа. Але це якщо всі дотримуватимуться правил безпеки, не ризикуватимуть собою і близькими. І якщо ми побачимо, що статистика поліпшується, тобто крива захворювань не росте", – заявив міністр.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

За прогнозами глави Мінінфраструктури, відновлення авіасполучення залежатиме від того, як швидко інші країни відкриють свій повітряний простір. Найпопулярніші напрямки пасажирських авіаперевезень – це Туреччина і Єгипет. Відновлення авіасполучення з Україною залежатиме, в тому числі і від того, як діятимуть саме ці країни.

Що стосується міжміських і міжобласних повідомлень, за словами Криклія, там ще діятимуть обмеження, так що їх зніматимуть поступово.

"Нам точно доведеться забути про міжміські перевезення з набитими пасажирами салонами", - сказав Криклій.

А ось залізничне сполучення, за словами міністра, може розпочати роботу не раніше травня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, виснажені українці вийшли на протест, Зеленський почув неприємну правду - "Дуже їсти хочеться".

Як повідомляв Знай.uа киянам розповіли, коли запрацює столична підземка, - "Спочатку метро, потім електрички".

Знай.uа писав, українських медиків на передовій боротьби з пандемією залишили з порожніми кишенями - "Ось аванс, немає слів".