Актори культового американського серіалу "Друзі" взяли участь у благодійному челленджері #AllinChallenge, який покликаний підтримати боротьбу з коронавірусом Covid-19.

Про це повідомила на своїй сторінці в Instagram актриса Дженніфер Еністон, яка зіграла в серіалі роль Рейчел Грін.

"Ми також вирішили приєднатися до #AllinChallenge. Мета челлендж – забезпечити малозабезпечених американців продуктами під час пандемії. Ми запрошуємо вас і п'ятьох ваших друзів приєднатися до нашої шістці. Станьте нашими персональними гостями на зйомках возз'єднання, яке виробляє телеканал HBO", - написала знаменитість.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Кортні Кокс поділилася з шанувальниками на своїй сторінці в Instagram милим відео, на якому Коко виконує пісню "Burn" з мюзиклу "Гамільтон".

Як повідомляв портал Знай.uа, Кортні Кокс підтвердила, що між Дженніфер Еністон і Бредом Піттом все ще є кохання.

Також портал Знай.uа писав, що голлівудський актор Бред Пітт прокоментував відновлення стосунків з колишньою дружиною Дженніфер Енністон.