Саакашвілі йде в уряд Шмигаля

Колишній президент Грузії і екс-губернатор Одеської області заявив, що отримав пропозицію від президента Зеленського стати віце-прем'єром в уряді Шмигаля.

Міхеїл Саакашвілі, 112 Україна
Міхеїл Саакашвілі, 112 Україна

Українцям озвучили жорсткі умови карантину через Covid-19

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що українцям, як і всьому світу, доведеться два роки жити в умовах обмежень через пандемію коронавірусу. Карантин в Україні ймовірно буде продовжено до 12 травня.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Денис Шмигаль, фото: Кабмін
Денис Шмигаль, фото: Кабмін

В Україні зміняться ціни на продукти і медикаменти - таблиця розрахунку від гречки і до антисептиків

Кабмін хоче встановити на час карантину декларування цін на продукти харчування, медичні товари. Зокрема йдеться про 10 продуктових товарів та 20 засобів індивідуального захисту, а також на 7 лікарських засобів і 11 видів антисептиків.

аптека,скріншот з відео
аптека,скріншот з відео

Кредитні канікули — 30 банків пропонують українцям відтермінування боргу

Кредитні канікули на час карантину впровадили повністю або частково три десятки українських банків. Також цю опцію запровадили і більшість фінустанов, які активно кредитують громадін або малий бізнес.
Банки, які працюють виключно з великим бізнесом, в індивідуальному порядку опрацьовують питання кредитних канікул із клієнтами.

графіка Національний банк України
графіка Національний банк України

Українці зможуть спостерігати унікальний зорепад, як побачити метеоритну зливу Ліриди

Метеоритна злива Ліриди, яка триватиме декілька днів, зараз знаходиться в активній фазі. Щогодини в атмосфері згорає до 20 космічних тіл. Українці зможуть спостерігати за цим явищем навіть без телескопа.

Зорепад, скріншот: YouTube
Зорепад, скріншот: YouTube