У середу, 22 квітня збройні формування Російської Федерації порушили режим припинення вогню 8 разів. Проти українських воїнів супротивник застосував заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 82 мм і гранатомети різних систем великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Про це повідомляє прес-служба ОНС в Facebook.

Українські захисники жорстко припиняли будь-яку злочинну діяльність загарбників. Об'єднаними силами ситуація в районі проведення операції надійно контролюється.

Окупаційні війська 7 разів відкрили вогонь, це зафіксували зі складу оперативно-тактовною угруповання "Схід".

"З напряму населеного пункту Саханка противник випустив 5 хв 82-го калібру по опорним пунктам Об'єднаних сил неподалік Широкиного, а захисників Лебединського обстріляв з гранатометів різних систем. Оперативно реагуючи на вогневу активність супротивника, Об'єднані сили вмілими та рішучими діями дали зрозуміти окупантам, що покарання за їхні вчинки буде невідворотним. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" збройні формування Російської Федерації з автоматичних станкових гранатометів обстріляли наших захисників недалеко від населеного пункту Орехово", - сказано в повідомленні.

Українські воїни відповіли прицільним вогнем по ворожих позиціях і змусили супротивника повернутися до дотримання встановленого режиму "Тиша".

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

За добу 22 квітня втрат серед українських захисників не було. За даними розвідки, наші підрозділи поранили двох російських найманців.

З початку доби 23 квітня збройні формування РФ двічі обстріляли наших захисників.

"По позиціях в районі Новоселівки-2 та Авдіївки російські найманці відкривали вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї. У відповідь українські воїни застосували чергові вогневі засоби, в результаті чого ворожі провокації припинилися", - сказано в повідомленні.

Зведення станом на 07:00 23 квітня 2020 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення За минулу добу збройні формування...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Woensdag 22 april 2020

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський пообіцяв завершити війну на Донбасі до кінця президентського терміну.

Як повідомляв Знай. ua, на Донбасі прокинулися під постріли ворожих гранатометів.

Також Знай. ua писав, що волонтери передали бійцям ООС 3000 пасок.