Українські підприємці малого та середнього бізнесу влаштували масштабний мітинг, "прокотившись" по п'яти великих містах України, аби влада звернула на них увагу та пішла на поступки через коронавірус, який і паралізував державу.

Відтак, українські підприємці під девізом "Подвійні стандарти: влада ти з ким?" провели у п'яти містах України мітинги: у Кривому розі, Одесі, Запоріжжі, Черкасах та Нікополі. Таким чином вони намагалися привернути увагу до проблем дрібних і середніх підприємців, яких карантин замкнув по домівках, позбавив роботи, а їх компанії прибутку. При цьому орендні і комунальні платежі, зарплата персоналу і податки їм ніхто не відміняв.

Мітинги підприємців

"Підприємців дрібних закрили, а олігархи чомусь продовжують працювати і заробляти гроші, а ми і наші наймані працівники залишилися без засобів до існування. Ми виступаємо за те, щоб поліція нас не штрафувала, і щоб нам створили рівні умови, як для великого бізнесу, так і для малого", - заявив відповідальний за проведення акції в Кривому Розі Володимир Фомицький

Мітинги підприємців

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Окрім цього, підприємці вимагали відкрити ринки, скасувати єдиний податок на час карантину, а також виставили ряд вимог, що стосуються законодавчих змін діяльності дрібного бізнесу. Окрім цього, низка підприємців повідомили, що готують судові позови про компенсацію збитків, понесених за час вимушеного простою під час карантину.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "держава в смартфоні" буде стежити за самоізоляцією українців, деталі нововведення.

Як повідомляв портал Знай.uа, заробітчани за рік наповнили бюджет України на рекордну суму – навіть МВФ стільки не дасть.

Також портал Знай.uа писав, що тисячі киян залишилися без роботи через карантин, це катастрофа – "18 чоловік на місце".