Міністр інфраструктури Владислав Криклій розповів подробиці можливого плану відновлення роботи громадського транспорту в Україні. За його словами, масочний режим може протриматися аж до кінця року, а робота більшості видів транспорту зазнає змін.

Про це посадовець розповів у ефірі програми "Сніданок з 1+1".

"Почнемо з того, щоб відновлювати мобільність між містами. В першу чергу, мова йде про міжміський громадський транспорт, в подальшому міжобласний транспорт. Ми усвідомлюємо, що реальність змінюється і необхідно буде дотримуватись тотального масочного режиму", - розповідає про плани відновлення сполучення Криклій.

транспорт у Харкові, джерело: Телеграм
транспорт у Харкові, джерело: Телеграм

В автобусах і маршрутках пасажири займатимуть лише місця для сидіння. Якщо водій захоче взяти додаткових пасажирів - його очікуватиме правова відповідальність та штраф.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також нововведення плануються й у залізничному транспорті.

"Щодо приміських електричок. Там ми можемо змінити логістику, щоб контролери перевіряли наявність маски. Відтепер маска плюс квиток будуть надавати право на проїзд", - пояснив Криклій.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Киян маринують у кілометрових чергах на тролейбуси - "принади" їзди на карантині показали одним фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", VIP-палати, "липова" інвалідність та довідки — що відбувалося в лікарнях задовго до пандемії.

Також "Знай.ua" писав, У Харкові копи проморгали маршрутку, набиту тисячами "штрафних" гривень - про карантин ніхто не чув.