Як відомо, в Україні ввели карантин через пандемію коронавірусу. З кожним днем кількість заражених у країні зростає з неймовірною швидкістю. На сьогоднішній день вже зареєстровано понад 8 тисяч випадків захворювання смертельним вірусом. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України в офіційному Telegram-каналі.

Коронавірус в Україні, скріншот: YouTube
Коронавірус в Україні, скріншот: YouTube

Так, згідно з даними Міністерства на ранок 25 квітня, в країні зареєстровано 8125 випадків зараження, з яких 201 летальних випадки та 782 пацієнта змогли побороти COVID-19. Також повідомляється, що всього за добу було зафіксовано майже півтисячі нових хворих.

"В Україні зафіксовано 8125 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. За даними ЦГЗ, станом на 9:00 25 квітня в Україні 8125 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 201 летальний, 782 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 478 нових випадків", - йдеться в повідомленні.

У топ-3 областей з великою кількістю хворих потрапили: Київська, Чернівецька та Івано-Франківська.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

До того ж, усього за добу надійшло майже півтори тисячі повідомлень про ймовірне зараження. А з початку поточного року надійшло майже 24 тисячі повідомлень про підозру на коронавірус.

"Станом на ранок 25 квітня 2020 року до Центру надійшло 1451 повідомлення про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 23969 повідомлень про підозру на COVID-19", - повідомили в Моз.

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Олександрівській лікарні Києва вже закінчуються місця для пацієнтів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в державі почалося виробництво ПЛР-тестів, які призначені для перевірки українців на коронавірус.

Також "Знай.ua" писав, що українців можуть почати масово тестувати на наявність імунітету до коронавирусу.