У мережі лікар, який залишився "інкогніто", розповів цікаву зворушливу історію про те, як він за врятував здорового пса від неминучої загибелі, а потім і взагалі знайшов йому хороших господарів.

Відтак, як відзначається, інцидент мав місце у ветеринарній клініці, куди й привела жінка свого собаку. За її словами, вона хотіла усипити пса, бо він виправдав її очікувань – вона придбала його на ринку, а він виявився зовсім іншої породи.

пес
пес

"Цей пес виявився безпородним і негарним. Він був куплений на ринку як грифон - кирпата маленька собачка з жорсткою шерстю і грайливим характером. Всі ці ознаки породи у цуценяти були, але на зріст він - вже давно переріс найбільшого грифона", - розповідає лікар, який відмовився вбивати собаку.

Щоправда, господиню обурила така відмова і вона почала нарікати на медика, однак, останній вже з хитрістю зумів переконати, що пса не треба усипляти.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Значить так, приспати я його не можу, але оскільки зараз свята, ціна буде подвійною. За вивезення трупа і кремацію теж доведеться доплатити. І за зберігання трупа в холодильнику теж. Труповозка приїде тільки в понеділок. Самі розумієте: новорічні канікули", - сказав лікар.

Пес, фото - vplate
Пес, фото - vplate

Після цього жінка віддала собаку, адже не хотіла витрачати зайві гроші. В результаті чоловік вирішив на деякий час врятованого пса залишити в свого пацієнта, який також нещодавно втратив свого домашнього улюбленця. Але так вийшло, що останньому дуже сподобався пес і він забрав його собі.

"Знаєш, а ну його до біса, твій притулок. Я тепер цього пса ні за які гроші не продам. Ми вечорами концерти влаштовуємо! Дружина скоро від сміху помре, але ж, як Мухтар помер, майже не посміхалася. Пес хоч і страшненький, але такий гумористичний! Тапки приносить, танцює, кожне слово розуміє! Правда, згриз всі табуретки, та й фіг з ними. Онуки тепер мало не щодня приходять, а раніше раз на місяць відвідували! Спасибі тобі, друже!", - подякував пацієнт лікаря, який подарував йому таке "чудо".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, не лише лебеді та дельфіни - через карантин людей почали витісняти леви.

Як повідомляв Знай.ua, видри влаштували батл за світ без людей - кадри "звірячої війни" довели до сміху.