Українці вже другий місяць переживають карантин, який запровадив уряд через поширення коронавірусної інфекції. Дозволено виходити з місця проживання тільки для походу до продуктового магазину, або за ліками до аптеки.

Однак, як виявилося, навіть в магазині на українців може чекати загроза. Незважаючи на багато методів захисту та боротьби з поширенням інфекції в одному з магазинів мережі "АТБ" співробітники швидкої приїхали на виклик і були змушені госпіталізувати працівника, так як у громадянина виявилося підозра на зараження коронавірусом. Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Х.К."

"Госпіталізували з місця роботи. В "АТБ" на вулиці Василя Порика медики у спецкостюмах просто з каси зняли працівника і відвезли на швидкій. Повідомляється, що у нього підозра на коронавірус.", - повідомляють в Telegram-каналі "Х.К".

Також відомо, що автори публікації прикріпили до посту відеозапис, на якому можна побачити, як працівники невідкладної медичної допомоги заводять працівника супермаркету до салону швидкої. На медиках одягнуті спеціальні захисні костюми, а навколо люди продовжують ходити до продуктового магазину.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гурмани не оцінять - в популярному супермаркеті "завівся" запліснілий сир.

Як повідомляв Знай.uа харків'яни обурені захмарними цінами на гречку, ціни на крупи підняли вдвічі.

Знай.uа писав, суд поставив жирну крапку в мовному скандалі навколо харківського "АТБ", - "немає доказів".