Слідом за заявами про те, що РПЦ відчуває серйозне падіння доходів, багато святих отців почали втрачати терпіння. Мабуть, коштів не вистачає вже досить катастрофічно, тому у багатьох почали здавати нерви і вони пішли на дуже різкі і дивні заяви.

Так колишній духівник Наталії Поклонської - засновник Среднеуральского жіночого монастиря схіігумен Сергій розкритикував владу за те, що вона забороняє ходити в церкву під час пандемії коронавіруса. Так званий священик впевнений, що епідемія в Росії - це вигадка, і прокляв всіх, хто закриває храми. У своїй проповіді так званий святий отець Сергій закликав перестати вірити в Бога і заборонити ходити в церкву людей, які вірять в пандемію.

"Пропоную тим, хто страждає старечим маразмом, старечою пандемією, духовною проказою, що пропонують російському народу самоізоляцію, забути Бога, забороняти ходити в храми, виселити їх за вибором в республіку Біробіджан або на острів Мартініка, або на острів Спіналонга. Смію запевнити, що як тільки це відбудеться, закінчиться неіснуюча епідемія коронавіруса в Росії. Хто зазіхає на закриття храмів — нехай буде проклятий він і весь його рід", - розпалився у своїй промові отець Сергій.

Також уральський священик закликав людей виходити на вулицю і відвідувати храми. Хоча на початку квітня Патріарх і начальник Сергія - Кирило - попросив росіян утриматися від відвідування храмів на тлі пандемії коронавіруса.

До речі, поки від Патріарха не було ніяких коментарів такого явного непослуху його підлеглого. Також РПЦ не прокоментувала свавільні заяви колишнього духівника зрадниці Наталії Поклонської.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше Знай писав, що скандально відома зрадниця України, так звана "прокурорша Криму" і депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська знову нагадала про себе під час самоізоляції, і закликала всіх не їхати в Крим під час пандемії.

Також Знай повідомляв, що депутат Державної Думи Російської Федерації Наталія Поклонська заявила, що через карантин, люди стали дуже злими, адже доведені до відчаю і не знають, що чекати їм у майбутньому.