Українці вже не можуть дочекатись завершення надокучливого карантину. Люди масово планують відпустки і подорожі до теплих Туреччини і Єгипту. Однак цьогоріч, турецькі готелі відмовляться від шведського столу після того, як тільки закінчиться епідемія коронавірусної інфекції. Про це йдеться у повідомленні телеграм-каналу "Протесты в мире".

"В кінці травня Туреччина розраховує відкрити внутрішній туризм, іноземний — в серпні", - йдеться у повідомленні.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Відомо, якщо в Україні буде стрімке зниження кількості хворих на COVID-19, то в процесі виходу з карантину можна буде пропустити декілька етапів, які раніше озвучив Кабінет міністрів. Про це повідомив заступник міністра охорони здоров'я та головний санітарний лікар України Віктор Ляшко в ефірі телеканалу ICTV.

“Якщо у нас буде стрімке зниження числа хворих, ми зможемо з першого етапу перейти на третій або на четвертий етап”, — сказав Ляшко.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив про п’ять етапів виходу з карантину і зняття обмежень, прив’язаних до виконання певних умов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські діти до школи не повернуться — у Міносвіти розбили всі надії батьків.

Як повідомляв Знай.uа, українці отримали електронні паспорти, реакція банків і магазинів на новий документ дивує - "Нормальний є?"

Знай.uа писав працює кожен сьомий – люди масово страждають від "епідемії" безробіття, що загрожує країні.