Працівники ринків по всій країні виходять на акції протесту - люди вважають несправедливим, что закриті приміщення супермаркетів продовжують роботу, а ринкам на відкрітому повітрі заборонили працювати.

На Західній Україні підприємці таки змусили владу відкрити ринки - акція, яка розпочалася вчора, 27 квітня, в Чернівцях принесла результат. Про те, що у місті відновили роботу продуктові відділи ринків після відповідного рішення місцевої влади, прийнятого під тиском підприємців, заявив генеральний директор найбільшого в Чернівцях Калинівського ринку Ігор Маслянчук. Про це інформують ЗМІ.

В інших містах України акції протесту підприємців тривають.

Telegram-канал Klymenko Time опублікував відео акції протесту підприємців Херсона. Люди погрожують поїхати протестувати до Києва, якщо ринки не будуть відкриті протягом двох днів.

Аналогічна акція відбулася в Чернігові - підприємці влаштували автопробіг, в якому взяли участь кілька сотень машин.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

До протестувальників вийшов мер міста Владислав Атрошенко, поставився з розумінням ситуації. Він також підтвердив, що великі торговельні мережі лобіюють свої інтереси і продовжують працювати, в той час, як представники дрібного бізнесу змушені сидіти вдома.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Чернівцях працівники ринків пікетували облдержадміністрацію

Як повідомляв портал Знай.ua, Ляшко розповів, як в умовах карантину можуть працювати продовольчі ринки

Також Знай.ua писав, після серії протестів у регіонах Камбін готується до відкриття 280 ринків