Після серії протестів у регіонах Камбін готується до відкриття 280 ринків. Президент Володимир Зеленський схвалив розгляд цього питання на найближчому засіданні уряду.

"Встановимо чіткі правила і давайте дозволимо їм працювати безпечно. Потрібно вчитися жити і працювати в нових умовах", - підкреслив президент, повідомляє його офіс.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

Нардеп Віталій Безгін на своїй facebook-сторінці написав, що президент та уряд погодили необхідність оперативної розробки протоколу щодо відкриття і функціонування ринків! Вже в середу необхідне рішення має бути ухвалене, а до кінця тижня ринки мають запрацювати!

Засідання Кабміну може відбутися вже в середу. Тим часом фермери всієї України, яким нікуди дівати їх швидкопсувні продукти, продовжують пікетувати обласні адміністрації з вимогами відкрити ринки.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

Сьогодні до протестів приєдналися Чернівці, а в Херсоні владі дали два дні на рішення проблеми.

"Ми розуміємо, що є певна психологічна втома. COVID втомив не тільки українців. Оскільки продовольчі ринки надзвичайно важливі для виживання та харчування багатьох громадян, потрібно думати, як дати їм можливість працювати безпечно. Встановімо чіткі правила й давайте дозволимо їх відкрити. Треба вчитися жити й працювати у нових умовах", – наголосив Володимир Зеленський.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль погодився, що питання відкриття ринків, механізму їхнього безпечного функціонування та чітких санкцій за недотримання правил потрібно розглянути вже в середу, щоб почати відкривати ринки до кінця цього тижня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як живуть "бідні" слуги народу в багатій Швеції — без асистентів і авто.

Як повідомляв Знай.uа Дубінський знайшов відповідь, чому Нефьодов залишився в Кабміні.

Знай.uа писав, хто голосував за відкриття ринку землі: поіменний список.