Відразу після звільнення керівника та заступника керівника Державної податкової служби України, команда Володимира Зеленського вирішила, не боячись гнівної реакції суспільства, оголосити конкурс на посади. Як відомо, вакантні посади звільнилися після звільнення Сергія Верланова і його заступника. Про це у своєму блозі пише популярний блогер з ніком Mason Lemberg.

Він зазначає, на перший погляд все може показати цілком демократичним і законним, от тільки є кілька "але". Термін подачі документів – всього 1 день. Всупереч закону, який передбачає 7 днів. Зарплата на зазначених посадах – 1000 доларів, а, якщо бути точним, то 29,400 гривень.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

"Ніхто не хоче очолити податкову з "оборотом" півтрильйона гривень, отримуючи зарплату 1000 доларів в місяць і неминуче, отримуючи "паровозик" кримінальних справ", – задається питанням блогер.

Він додає, це все, що потрібно знати про тих осіб, які займатимуть ці посади, це все, що потрібно знати про реформу податкової і про те, як Володимир Зеленський бореться з корупцією.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як живуть "бідні" слуги народу в багатій Швеції — без асистентів і авто.

Як повідомляв Знай.uа Дубінський знайшов відповідь, чому Нефьодов залишився в Кабміні.

Знай.uа писав, хто голосував за відкриття ринку землі: поіменний список.