Відомий на весь світ північнокорейський правитель Кім Чен Ин міг померти через халатність медика, який напередодні проводив йому операцію на серці. Відтак, лікар не зміг закінчити хірургічні маніпуляції у встановлені строки, а це в свою чергу могло закінчитися трагічно для політичного діяча.

Джерело: іноземне видання "Shukan Gendai".

Як відзначається, лідеру КНДР під час чергової поїздки стало погано і його відправився в найближчу лікарню для надання медичної допомоги. Після цього Кім Чен Ин попросив прислати бригаду кваліфікованих лікарів, однак його стан був "настільки важким", що складну операцію довірили місцевому лікарю.

фото Getty Images
Ким Чен Ин \\ фото Getty Images

В результаті через сильне хвилювання лікар витратив близько восьми хвилин на операцію, яку професійні медики роблять приблизно за одну хвилину.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Крім того, у нього не було досвіду подібних операцій на огрядних пацієнтах. В результаті йому потрібно було близько восьми хвилин, за які лідер Північної Кореї перейшов у вегетативний стан", - пише видання.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Північна Корея запустила ракети і змусила нервувати Японію.

Як повідомляв портал Знай.uа, КНДР не буде продовжувати дотримуватися мораторію на випробування ядерної зброї і балістичних ракет.

Також портал Знай.uа писав, що коронавірус вразив КНДР, влада вдалася до екстрених заходів.