З 28 квітня 2020 в Україні почали діяти оновлені вимоги до інформації про платника і одержувача, яка повинна супроводжувати переказ коштів. З огляду на це, ПриватБанк знизив суму поповнення карт без ідентифікації.

Максимальна сума поповнення банківських карток (крім кредитних) через термінали самообслуговування без ідентифікації клієнта з 28 квітня знизиться з 15 тис. грн в день до 5 тис. грн у зв'язку з набуттям чинності закону про фінмоніторинг. Про це повідомили в прес-службі ПриватБанку.

Обмеження для неідентифікованих клієнтів також поширюються на відправку грошових переказів і внесення коштів на депозит.

Але для комунальних і податкових платежів, а також для погашення кредитів ідентифікація не потрібна.

У той же час обмеження не торкнуться переказів з картки на картку (р2р), тому що власники карток надали свої дані під час їх оформлення.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У прес-службі також уточнили, що термінали самообслуговування ПриватБанку можуть ідентифікувати тільки карти його клієнтів, оскільки інші банки не відкривають свої бази.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, клієнти ПриватБанку незважаючи на карантин влаштовують черги до відділення

Як повідомляв портал Знай.ua, ПриватБанк ввів обмеження на оплату частинами, що потрібно знати українцям

Також Знай.ua писав, клієнтка ПриватБанку поскаржилася на нав'язливість співробітників – вмовляли взяти гроші в борг