Поки в школах України діє карантин, учні продовжують навчання, хоч і в онлайн-режимі. У нашій країні діє Всеукраїнська онлайн-школа, на якій викладають всі предмети з навчальної програми для школярів різного віку. Ось тільки способи викладання, часом, досить своєрідні. Зокрема, дивний інцидент стався на уроці історії.
Вчителька, яка викладає історію для п'ятого класу, розповідала школярам про Евромайдане. І в цей момент вона… Одягла на голову каструлю! Момент потрапив на відео, яке розійшлося по всьому інтернету.

Учитель-методист Елла Ситник продемонструвала фотографії людей, які перебували на Майдані з каструлями на головах, і також одягла кухонне начиння собі на голову.
Як варто ставитися до таких методів викладання – питання. З одного боку, вийшла наочна демонстрація того, що відбувалося на Майдані. З іншого – наскільки взагалі доцільна каструля на голові у вчителя на уроці історії для п'ятого класу? Сама Елла Ситник ніяких коментарів з приводу проведеного уроку і “звалилася на голову слави” поки не давала.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Вчимося вдома!", - Олена Зеленська представила міжнародну онлайн школу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua Вчитель виправдався за помилки "Всеукраїнської школи онлайн" - "Або так, або ніяк".

Також Знай.иа писав, що Учням пропонують тести з "кінської швидкістю" виконання - "потрібна така школа?"