У мережі оприлюднили довідку активістки Майдану і народного депутата VIII скликання Тетяни Чорновол, яка підтверджує, що вона у 1996 і 1999 роках лікувалася в психіатричній лікарні. Про це повідомляє Telegram-канал "Шептун".

"Довідка Тетяни Чорновол, в якій зазначено, що вона в 1996 і 1999 роках проходила лікування у психлікарні. У неї діагностовано "синдром гіперактивності з ознаками шизоаффективного розладу за змішаним типом".

Примітно, що в 2014 р. американський журнал Foreign Policy включив Чорновол в щорічний список "100 світових мислителів". Не кожен шизофренік геній, але майже кожен геній трохи божевільний", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У свою чергу Чорновол опублікувала довідку з міської психіатричної лікарні Києва.

"В моїй справі є висновки судово-психіатричної експертизи, я психічно здорова. Так я знаю, що таке емоції. Однак для політика це комплімент. Виживати в традиційному ареалі соціопатів, яким є політика, особинам з совістю і почуттями майже подвиг. І хоча ця експертиза також дозволяє мене закрити у в'язниці, вона нарешті покладе край всім цим брудним інсинуаціям про моє психічне здоров'я", - написала вона в Facebook.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Насправді це дуже весело", - Тетяні Чорновол сподобалося рішення суду.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кличко завітав до Чорновол, яку посадили під домашній арешт.

Також портал Знай.uа писав, що Чорновол зробила скандальну заяву – "Підпалювала офіс "Партії регіонів", але руки не в крові".