Надзвичайний випадок стався у Чернівцях. Саме там місцеві жителі кілька годин не випускали машину з території тамтешньої лікарні, бо вважали, що в ній вивозять інфіковані коронавірусом тіла людей.

Про це йдеться в сюжеті "ТСН".

Відтак, як відзначається, пікет у Чернівцях біля інфекційного відділення лікарні №4 розпочався після того, як тамтешні жителі нібито побачили, що медики ховали тіло пацієнта, померлого від коронавірусу, в технічній прибудові.

Пізніше до мітингувальників приїхав і міський голова Олексій Каспрук, який намагався їх заспокоїти, як і кілька екіпажів патрульної поліції. Водночас жителі почали нарікати на те, що пацієнти лікарні постійно порушують режим, чим створюють загрозу для всіх мешканців вулиці.

Фото з місця події
Фото з місця події

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Йдуть до продуктових магазинів, маски натягнули, купили продукти, повернулися до лікарні. Ніхто не знає, може людина бути хвора, з якою людиною ми спілкуємось", - обурюються люди.

Щоправда, у самому медзакладі це заперечують. "Хворі у нас середньої і легкого ступеня важкості. Важких хворих у нас немає, те що вони виходять – це неправда. Тому що медперсонал за цим стежить!", - каже генеральна директорка "Міської лікарні №4" Галина Шпак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Київщині вірус замкнув 150 студентів гуртожиток стало ізолятором – перші кадри.

Як повідомляв Знай.uа експерти пояснили, що робити, якщо у вас вимагають гроші за тестування або лікування коронавірусу.

Знай.uа писав, в Україні очікують різке зниження зарплат після карантину, прогнози фахівців.