У мережі обурилися через космічні ціни іноземних овочів, які з'явилися на прилавках українських супермаркетів та ринків, що були напередодні відкриті за умови жорсткого дотримання карантинних умов.

Відповідний допис з цим оприлюднили в Telegram-каналі Perepichka News.

Відтак, як відзначається, через те, що в Україні розпочали роботу ринки, на полицях магазинів з'явилися овочі, які є вкрай дорогими, якщо порівнювати з ранішніми цінами. Зокрема, кілограми цибулі можна купити за понад 125 гривень, а моркву за близько 75.

Фото з магазину

"Хочете морквину з Ізраїлю? Або може бути російської цибульки? Поки українські фермери приносять овочі в жертву богам карантину, в супермаркетах під всю облаштувалися іноземні гості. Справедливості заради потрібно розповісти і про зворотний бік медалі - відразу після відкриття ринків фермери підняли вартість продукції в 2 рази. Ринкова економіка по-українськи", - йдеться в повідомленні,

Популярні новини зараз
10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"
Показати ще

Фото з магазину

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гурмани не оцінять - в популярному супермаркеті "завівся" запліснілий сир.

Як повідомляв Знай.uа харків'яни обурені захмарними цінами на гречку, ціни на крупи підняли вдвічі.

Знай.uа писав, на полицях в "Сільпо" оселився запліснявілий хамон, такого "делікатесу" гурмани ще не бачили.