Державний банк ПриватБанк продовжив період відправки переказів з Польщі в Україну без комісії через мобільний додаток My Ria.

Про це повідомили в прес-службі банку.

Повідомляється, що без комісії гроші можна буде перевести до 30 липня 2020 року.

Для надсилання безкоштовного перекладу з Польщі в Україну потрібно завантажити додаток My Ria (Play Market, App Store), зареєструватися і зробити транзакцію;

ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube
ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

для завершення перекладу залишається відсканувати штрих-код в найближчому з 7000 банкоматів Euronet і оплатити транзакцію карткою або готівкою.

Раніше повідомлялося, що ПриватБанк розіслав своїм клієнтам листи з роз'ясненням нових правил переказу грошей, які набули чинності 28 квітня 2020 року.

"З 28.04.2020 вступили в силу закон про фінансовий моніторинг та інші законодавчі акти про нові вимоги до перекладів. Ліміти на одні переклади зменшилися, інші – навпаки. Хочемо заспокоїти: закон суттєво не змінить життя 99% користувачів міжнародних переказів Приватбанку, адже вони вже ідентифіковані або проходять ідентифікацію на етапі здійснення переказу; обмеження не стосуються звичайних переказів – від родичів і знайомих, зарплат, соціальних виплат, оплати товарів, робіт або послуг тощо", - йдеться в повідомленні Приватбанку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ПриватБанк ввів нові обмеження, що потрібно знати клієнтам.

Як повідомляв Знай. ua, не тільки ПриватБанк та Ощадбанк, українцям пообіцяли скасувати "фінансове рабство".

Також Знай. ua писав, що ПриватБанк зробив важливу заяву про переказ грошей.