В Бердянську чоловік жорстоко розправився з літньою жінкою і, щоб приховати злочин, заштовхав тіло нещасної в холодильник. А у вівторок, 5 травня, Бердянський відділ поліції ГУНП в Запорізькій області повідомив, що бузувіра вдалося затримати.

4 травня близько 13:00 в поліцію надійшло повідомлення про те, що на даху прибудови до дев'ятиповерхового будинку в побутовому холодильнику виявлений труп.

Правоохоронцям вдалося встановити особу жертви. Нею виявилася місцева жителька 1952 року народження. Проведена над трупом судово-медична експертиза встановила, що жінка загинула в результаті численних тілесних ушкоджень. Це означає, що вбивця забив нещасну до смерті. В кінці квітня чоловік 1985 року народження та його майбутня жертва разом розпивали спиртні напої. Під час застілля між товаришами по чарці зав'язалася сварка. Фігурант наніс жінці тілесні ушкодження в область голови і тулуба. Від отриманих травм жінка померла. Але смерть настала не відразу. Вона пролежала вдома і померла 2 травня.

"Правопорушник намагався приховати сліди злочину, він сховав труп у холодильнику на даху прибудови багатоповерхового будинку », - розповів начальник Бердянського відділу поліції Сергій Дружиненко.

5 травня слідчим Бердянського відділу поліції за погодженням з місцевою прокуратурою, затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. У вівторок 5 травня проходить судове засідання Бердянському районному суді. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Надалі вбивці загрожує до 15 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, раніше "Вона сильно пиячила" - у Харкові сусіди розкрили правду про матір, що відрізала голову власної дочки.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Автор посібника "Як вбити власного чоловіка" на практиці показала, як розправитися з обридлим чоловіком.

Також Знай.uа писав, що харків'янка натрапила на понівечений скелет на березі річки - хто позбавив життя людину багато років тому, моторошні деталі.