На Україну невблаганно насувається сезон проливних дощів, попередили синоптики з Gismeteo. Цілих два тижні “в добавку” до карантину протримається похмура погода. Заливати всю країну, але традиційно найбільше дістанеться Захід Українці.

Згідно з прогнозами синоптиків, у найближчі дні в Україні суттєво похолодає до +12 градусів. Потім тепло повернеться, але з 12-13 травня знову похолодає. У Львові температура вдень може знизитися до +5 градусів.

під дощем, скріншот з відео
під дощем, скріншот з відео

Зливи, як відзначають фахівці, будуть продовжуватися всі 14 днів з невеликими перервами. Найбільше опадів - на Півночі та Заході, де можливі сильні зливи грозами і градом.

На Сході і Півдні дощів буде менше, а температура повітря вище.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

По всій території України очікуються різкі перепади температур з похолоданням 8 і 12 травня.

Нагадаємо, осатаніла від коронавірусу киянка "помстилася" водієві трамвая і зробила "це" прямо на рейках, ганебне відео.

Як повідомляв Знай.uа, лимон і часник в топі, а цибулю відпочиває - українцям показали цінники на час карантину.

Знай.uа писав, часник і горілка не допоможуть! Медик з Харкова зруйнувала головні міфи про коронавирусе, як уберегти себе.