В Україні зафіксували рекордний спад епідемії коронавіруса, однак у Мінздоров'я попередили про небезпечному моменті. У понеділок, 4 травня, в нашій країні був зафіксований рекордно низький відсоток хворих на COVID-19, щодо загальної суми активних хворих – 3,5%. Ще один рекордний показник пов'язаний із співвідношенням пацієнтів, які одужали і нових хворих – так, за добу одужали 256 осіб, а нових заражень виявили 366.

Але водночас в міністерстві охорони здоров'я України зазначив, що в нашій країні є збільшення кількості випадків з безсимптомним перебігом хвороби. А це своєю чергою може призвести до більшої загрози зараження коронавірусом. Тому в МОЗ в черговий раз закликали українців дотримуватися дистанції і карантинних обмежень надалі. До речі, нагадаємо, що в Україні продовжили карантин до 22 травня, але при цьому з 11 травня будуть діяти якісь пом'якшувальні умови.

карантин в Україні, ілюстративне фото konkurent.ua
карантин в Україні, ілюстративне фото konkurent.ua

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, киянам дозволили пити каву на вулиці, на черзі – шаурма.

Популярні новини зараз
Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Києві відкрили ринки, але спробувати товар "на зуб" тепер не вийде.

Також портал "Знай.ua" писав, що карантин можуть продовжити до серпня, в Кабміні стривожили прогнозом.