У Карпатах на горі Піп Іван іде сніг. Співробітники Чорногірського пошуково-рятувального посту виклали у Facebook фото та відео хуртовини. Повідомляється, що у горах вже нападало 15 см снігу.

"Станом на 08:00 07.05.2020 на г. Піп Іван Чорногірський температура повітря -3°С, вітер північно-західний 14-15 м/с, хмарно, хуртовина, обмежена видимість до 20м", - йдеться у повідомленні.

Сніг у Карпатах, фото: facebook.com/chornogora.rescue112
Сніг у Карпатах, фото: facebook.com/chornogora.rescue112

Раніше співробітники Чорногірського пошуково-рятувального посту закликали утриматися від виходу у високогір'я через погіршення погодних умов. Вони також попередили про обмежену видимість до 20 м, хмарність і пориви вітру.

"Радимо утриматися від виходу у високогір'я. Станом на 19:00 06.05.2020 на г. Піп Іван Чорногірський температура повітря -5°С, вітер північно-західний поривами до 25 м/с, хмарно, хуртовина, обмежена видимість до 20м.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Станом на 08:00 07.05.2020 на г. Піп Іван Чорногірський температура повітря -3°С, вітер північно-західний 14-15 м/с, хмарно, хуртовина, обмежена видимість до 20м. Випало 15 см снігу.

Geplaatst door Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост op Woensdag 6 mei 2020

‼️ Радимо утриматися від виходу у високогір'я 🚷 Станом на 19:00 06.05.2020 на г. Піп Іван Чорногірський температура повітря -5°С, вітер північно-західний поривами до 25 м/с , хмарно, хуртовина, обмежена видимість до 20м.

Geplaatst door Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост op Woensdag 6 mei 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ніколи не повторюйте цього вдома! Моторошна правда про вплив енергетиків та снодійного. Що відбуватиметься з організмом, коли випити енергетик зі снодійним

Як повідомляв портал "Знай.ua", піна з рота і біль у шлунку – як рятуватись, коли випадково з'їв мило. Правила першої допомоги у випадку, коли людина з'їла мило

Також "Знай.ua" писав, не торкайтеся їх ніколи! Найнебезпечніші частини тіла, які краще оминати. До цих частин тіла краще не торкатися руками