У Дніпрі сталася моторошна історія. Так, 6 травня, 15-річний підліток запустив онлайн-трансляцію в одній із соціальних мереж і відкрив стрілянину по автомобілях і людям з балкона другого поверху житлового будинку. Як можна було здогадатися, це відбувалося на очах не тільки перехожих, а й таких же підлітків, як і цей "стрілець" онлайн.

Про це стало відомо завдяки запису трансляції та відео очевидців, які вже з'явилися в мережі YouTube.

Під час стрілянини хлопець кричав "я – мільйонер" і погрожував перехожим "винести мізки". Заззначається, що він зробив близько 9 пострілів. На щастя, ніхто не постраждав. На місце стрілянини прибули патрульні. Виявилося, що тінейджер перебував у п'яному стані. Стрілянину він вів з травматичної зброї. Підлітка вивели на вулицю, там він почав лаятися та погрожувати поліції, намагався вдарити правоохоронця і стверджував, що не понесе відповідальність за свої дії.

Як повідомляє поліція Дніпропетровської області, поліцейські вилучили зброю і виявили біля під'їзду гільзи. Як з'ясувалося, пістолет належить батькові неповнолітнього. За даним фактом порушено кримінальну виробництво за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Зараз вирішується питання про притягнення батьків неповнолітнього до адміністративної відповідальності за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві зник усміхнений школяр в окулярах, батьки благають про допомогу.

Як повідомляв Знай.uа 15 ударів ножем для 7-річного брата — підліток жорстоко помстився після програшу в грі онлайн.

Знай.uа писав, в Дніпрі виявили труп 2-річної дитини, копи підозрюють мати — все тіло в побоях.