Шведський виробник меблів IKEA прийняв рішення перенести відкриття першого офіційного магазину. Причина криється в карантині, оголошеному через пандемію коронавіруса. Представник IKEA в Україні Ігор Іус заявив, що компанія вже уклала орендний договір з торговим центром Blockbuster, однак карантин втрутився в плани і почати роботу магазину з об'єктивних причин неможливо.

IKEA, фото: Getty Images
IKEA, фото: Getty Images


Разом з тим, IKEA швидко знайшла альтернативу фізичному представництву. Найближчим часом відбудеться відкриття онлайн-магазину шведського бренду. Офіційний сайт IKEA Ukraine вже створений, і на нього почали завантажувати товари з інформацією і вартістю. Однак поки купити яку-небудь меблі через інтернет неможливо. Іус не назвав точний час старту, але зазначив, що продажі почнуться найближчим часом.
Також Ігор Іус зазначив, що завдяки карантину зменшилася кількість контрабандної меблів IKEA, ввезеної в Україну. Раніше ці товари завозили люди, що в'їжджають в нашу країну під виглядом туристів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Офісі генерального прокурора заявили, що вперше застосували норму про заборону неперсонального голосування (так званого "кнопкодавства" у Верховній Раді.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, політолог Юрій Романенко звернувся до президента Володимира Зеленському з важливою заявою.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський отримав жорстку відповідь на бійню в Нових Санжарах та коронавірус в Україні.