Штаб Об'єднаних сил зафіксував чергові докази безпосередньої участі військовослужбовців збройних сил Російської федерації у війні на Сході України.

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС на своїй Facebook-сторінці в четвер, 7 травня.

"Об'єднаними силами оперативним шляхом отримано відео роботи підрозділу снайперів ФСБ Російської Федерації, відзняте безпосередньо самими російськими спецназівцями, під час вогневого ураження українських вояків", - вказується в повідомленні.

Варто відзначити, що саме ця група 27 лютого 2020 року вбила українського військовослужбовця – молодшого сержанта Володимира Федченко, поінформували у штабі і наголосили, що надалі буде розкрито імена, прізвища і посади військовослужбовців Російської Федерації, які беруть участь у вбивстві українських воїнів.

Російські вбивці

Встановлено чергові докази безпосередньої участі військовослужбовців збройних сил РФ у війні на Донбасі Об’єднаними силами оперативним шляхом отримано відео роботи підрозділу снайперів ФСБ Російської Федерації, відзняте безпосередньо самими російськими спецпризначенцями, під час вогневого ураження українських воїнів. Саме ця група 27 лютого цього року вбила українського героя – молодшого сержанта Володимира Федченко. В подальшому буде розкрито імена, прізвища та посади військовослужбовців Російської Федерації, які беруть участь у вбивстві українських воїнів. Дане відео у якості доказових матеріалів російської агресії передано до Служби безпеки України.

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Donderdag 7 mei 2020

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ЗСУ накрили злочинний "клан" бойовиків на Донбасі – наркотики, пограбування та незаконна зброя.

Як повідомляв портал Знай.uа, путінські бойовики на Донбасі поплатилися за обстріл – герої ЗСУ ліквідували 2 окупантів.

Також портал Знай.uа писав, зустрічають ворога першими – в ЗСУ показали видовищні кадри мощі українських піхотинців.