поліція, скріншот з відео
поліція, скріншот з відео

Зґвалтування і тортури 19-річного трансгендера – з'явилися всі деталі жорстокого злочину на Житомирщині

Молодий 19-річний трансгендер, якого жорстоко побили та зґвалтували на Житомирщині, написав нову заяву до правоохоронних органів, де розповів усі деталі страшного злочину і попросив розглядати його справу як мотивований упередженнями за ознаками сексуальної орієнтації.

День Перемоги: джерело: YouTube
День Перемоги: джерело: YouTube

9 травня в Україні у 2020 році: святкування, традиції і виплати ветеранам

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

День Перемоги – одне з найбільших і найдискусійніших державних свят сучасної України. Перемога України у складі Радянського Союзу в Другій світовій війні, вшанування небагатьох, які залишилися в живих учасників найбільшого в історії конфлікту і представників так званого воєнного покоління – важливо і в 2020 році. Але формат свята, важливість послань для поколінь українців – спірне питання. Представники різних вікових і соціальних груп сперечаються між собою про сенс Дня Перемоги, який став частиною національної культури і напевно залишиться в ній на століття.

Лікарня, скріншот: YouTube
Лікарня, скріншот: YouTube

Коронавірус дістався до українського футболу — зафіксовано перший випадок

В Україні офіційно зафіксовано перший випадок захворювання на коронавірус серед професійних футболістів. Позитивний тест здав один з гравців ФК "Минай" (Перша ліга). Ім'я футболіста не розголошується. Зазначається, що він здав тест 7 травня в одному з місцевих медичних установ. Поки спортсмена ізольовано, лікарі надають йому необхідну допомогу.

Олександр Лукашенко, скрін з відео
Олександр Лукашенко, скрін з відео

"Господь допоможе, через місяць забудемо" – Лукашенко пояснив, чому Білорусі не потрібен карантин

Кількість інфікованих на коронавірус в Білорусі щодня збільшується майже на тисячу. Однак президент Олександр Лукашенко не збирається вводити карантин в країні і сподівається на допомогу вищих сил. Про це він заявив на заході в мінській Всіхсвятської церкви.

Фото — Александр Гиманов
Фото — Александр Гиманов

Люди вистрибували з вікон – в Одесі просто серед ночі обвалився "смертельний" будинок

Надзвичайний випадок стався в центрі Одеси. Отже, просто посеред ночі обвалився аварійний житловий будинок – зруйнованими виявилися сім квартир на першому і другому поверхах будівлі, а без даху над головою залишилися понад 20 осіб. Про це повідомили в головному управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій в Одеській області.