Українці більше не бояться замовляти посилки з AliExpress і кількість замовлень з китайського сайту зросла на 28% в порівнянні з аналогічним періодом роком раніше.

"В середньому за день клієнти "Нової пошти" замовляють близько 2,6 тонн товарів виключно з Aliexpress. Зараз ми регулярно доставляємо покупки чартерними вантажними літаками і поїздом. Наступний літак чекаємо вже на початку травня", – прокоментував зростання онлайн-шопінгу серед клієнтів директор компанії "Нова пошта Глобал" Юрій Беневитский.

Крім того, зросла як кількість покупок, так і середній чек, який зріс майже вдвічі-до $11,6.

Посилки, фото: Сьогодні
Посилки, фото: Сьогодні

найпопулярнішими товарами залишаються чохли для телефонів, кабелі, зарядні пристрої, одяг, взуття, білизна і біологічно активні добавки. Однак серед нових категорій товарів, які стали купувати – медичного призначення. Серед них маски, респіратори, термометри і не тільки.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Наступним після Aliexpress за популярністю серед українців є американські онлайн-магазини: iHerb, Ebay, Amazon і 6 p.m.

Найактивнішими покупцями з-за кордону залишаються мешканці великих міст - Києва, Харкова, Одеси, Дніпра та Львова. За час карантину вдвічі збільшилася кількість замовлень від клієнтів із Житомирської області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, карантин загнав всіх в інтернет і цьому раді шахраї.

Як повідомляв Знай. ua, чехлы, взуття та білизну - топ покупок українців онлайн.

Також Знай. ua писав, що українці купують на карантині, залишаючись вдома.