Уряд дозволив українцям сидіти на літніх терасах по 4 людини. Такі заходи з “послаблення” карантину застосовуються в нашій країні для пересічних громадян. Разом з тим, самих депутатів, по всій видимості, обмежувальні норми не стосуються. Принаймні, таке враження складається, дивлячись на трансляції з Верховної Ради.
На фотографіях та в новинних сюжетах з засідань Верховної Ради або Кабміну видно, що чиновникам карантинні заходи не особливо цікаві. Про дотримання дистанції мови не йде, всі сидять на стільцях мало не в 10 сантиметрах один від одного. Маски – для захисту підборіддя від коронавіруса.

Привітання за руку – абсолютна норма, як ніби й не було ніяких обмежень.
У зв'язку з цим логічне запитання, а чому для пересічного українця – карантин, а для депутатів заходи безпеки не важливі? Статус дає їм імунітет від коронавіруса? Представники уряду, які повинні подавати приклад іншим, відверто плюють на всі карантинні заходи. Зате всі інші повинні дотримуватися дистанції і сидіти не більше ніж по 4 людини за одним столом.

Нагадаємо, Зеленський проговорився про новий послабленні карантину – "Показники дозволяють".

Як повідомляв портал Знай.uа, ніяких платіжок – Зеленського просять скасувати оплату комуналки на період карантину.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу В Україні оновили правила для виїзду за кордон Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще