Українська радіостанція Kiss FM опинилася в епіцентрі гучного скандалу після того, як оприлюднила ремікс на жалобну пісню "Пливе кача", яку після трагічних подій на Майдані Незалежності сприймають як неофіційний гімн Революції Гідності. Оброблену версію треку Tysha від NDUB громадськість оцінила як "танцювальну" і наругу над пам'яттю загиблих. У результаті радіостанція принесла свої вибачення, а ремікс видалила і зняла з ефіру.

"Радіостанція Kiss FM вдячна вам за увагу до нашого ефіру та за вашу небайдужість. Як ми побачили, ваша реакція на пісню "Пливе кача" виявилась неоднозначною. Ми вас почули і тому прибрали її з ефіру.

Ще раз хочемо наголосити - ми не мали на меті нікого образити. І просимо вибачення у всіх, чиї почуття зачепили. Хоча, як ми вважали, пісня створена в мінорній стилістиці, як і належить у цій ситуації.

Ми завжди пам'ятаємо про наших героїв та поважаємо кожного з них та їх рідних. Вдячні за вашу реакцію та коментарі", - йде мова у заяві радіостанції на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто наголосити, що критика українців була більш ніж жорсткою. Дії радіостанції та музикантів називали "Дном", їх самих - "моральними уродами".

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, У Києві сотні студентів вийшли на Майдан, це кінець для президента: "Почалася Революція Гідності".

Як повідомляв портал Знай.ua, "Пам'ятаємо": тисячі українців зібралися на Майдані в роковини Революції Гідності.

Також Знай.ua писав, Безсмертні символи Майдану — хто вигадав Небесну сотню, Революцію Гідності, Плине кача.