У Путіна замахнулися на решту областей України - під загрозою Одеса, Херсон, Миколаїв, Запоріжжя

Перший заступник голови комітету Ради Федерації з міжнародних справ Володимир Джабаров заявив, що в українському суспільстві спостерігається розкол і Москва вже чекає, коли деякі області захочуть відокремитися. Про це повідомляють online.ua. Російський парламентарій упевнений, що наступними областями для від'єднання можуть стати Одеська, Херсонська, Миколаївська та Запорізька.

Президент України Володимир Зеленський просто в День Європи звернувся до жителів країни та заявив, що побудова об'єднаного, квітучого та успішного Європейського союзу не може бути закінчена без нашої держави, а тому він вірить, що скоро настане день "вступу".

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

Поплавський розповів про романи зі студентками - "Поплавок, батя вдома..."

Відомий український педагог, політик, співак і справжній артист-красень Михайло Поплавський нагадав про себе цікавими заявами. Ведуча Катя Осадча розпитала ректора КНУКіМ про пікантні і дуже особисті теми. Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Михайло Поплавський, скріншот: YouTube
Михайло Поплавський, скріншот: YouTube

Поки голодні українці сиділи на карантині Кабмін Шмигаля "заробляв" - хто і скільки отримав на руки

Стало відомо, скільки представникам українського уряду віддали заробітної платні "на руки". Мова йде про главу Кабінету міністрів України Дениса Шмигаля та членів його команди міністрів. До речі, з нещодавнього часу, сума зарплати у Кабміні не повинна перевищувати 47 тисяч 230 гривень.

Денис Шмигаль, скріншот: YouTube
Денис Шмигаль, скріншот: YouTube

Тіна Кароль без макіяжу "вибухнула" сльозами та спіймала натхнення - "Пливу в човні"

ідома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль приємно здивувала власних шанувальників та анонсувала свою нову пісню, яка має назву "Лодочка".

Про це вона розповіла на власній сторінці в Instragram, де останній час радує фанатів різноманітними фотографіями та відеороликами.

Кароль, фото: Instagram
Кароль, фото: Instagram