У центрі Маріуполя, на перехресті проспекту Миру та проспекту Будівельників, чоловік узяв дівчину під повідець і повів через пішохідний перехід на четвереньках. Очевидці зняли те, що відбувається на відео і опублікували в соціальних мережах, передає 0626.com.ua.

Третій місяць карантину в Україні дав про себе знати – у Маріуполі пара вирішила влаштувати невеличкий перформанс, прогулявшись по центру міста на повідку. Вочевидь, пара таким чином хотіла висміяти обмеження щодо прогулянок, у яких дозволяється гуляти по паркам і скверам лише з домашніми тваринами.

На опублікованному відео можна побачити, що чоловік одягнув поводок на свою подругу і перевів її через перехрестя на четвереньках. Коли пара вийшла на тротуар, молодий чоловік смикнув повідець, щоб та піднялася на ноги і пішла вже прямо.

З даної нагоди жителі Маріуполя звернулися в поліцію, у зв'язку з чим правоохоронні органи почали проводити перевірку.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Варто нагадати, що в Маріуполі місцеві жителі "атакували" новий супермаркет, незважаючи на суворі карантинні обмеження.

Як наголошується, напередодні цього, адміністрація супермаркету розклеїла по місту оголошення, в яких анонсувала великі знижки та розіграш цінних призів. В результаті на відкриття прийшли сотні людей, частина з яких не мала масок і не дотрималась безпечної дистанції. А коли людям дозволили зайти в магазин, то близько 200 чоловік відразу почали штурмувати вхід.

У Маріуполі пенсіонери атакували новий супермаркет / фото: 0629.com.ua

Нагадаємо, раніше що голова Національної поліції України Ігор Клименко відреагував на резонансне "штурм" нового супермаркету без дотримання правил карантину в Маріуполі.
Як повідомляв портал Знай.иа мелітопольські комунальники ризикують втратити роботу через німецької машини.
Також Знай.иа писав, що в Маріуполі мешканці багатоповерхівки вимагають виселити медсестру, щоб та не заразила їх коронавірусом.