Нещодавно в Ківерцях Волинської області місцевий житель викинув бідного кота з вікна третього поверху і в той же момент знімав знущання на відео. Потім ролик опинився у Facebook

Зоозахисники виявили відео, а потім врятували кота і відвезли його до ветклініки. Тварина не постраждала, але була дуже налякана. Врятованого пухнастика назвали Марсік і зараз йому шукають нового господаря.

Geplaatst door Дзидз Віка op Maandag 18 mei 2020

Небайдужі люди знайшли шкуродера. Ним виявився місцевий житель Володимир Комариця. На сторінці волонтерів у Facebook опубліковано відео, де чоловік вибачається за знущання над котом.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Захист слабких - справа сильних! Воїни ГШР спрацювали оперативно: садиста із посвідкою УБД доправлено в потрібний заклад, кота врятовано ( у Віки Дзидз вдома), виховна робота проведена! Всім небайдужим дякую, лише разом ми сила!

Geplaatst door Олена Звєрєва op Maandag 18 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, учні шостого класу місцевої школи закопали живцем, а потім викопали і забили до смерті палицями та камінням чотирьох цуценят.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дарницькому районі Києва виявили 10 собак без ознак життя.

Також портал Знай.uа писав, що у Львівській області 850 елітних овець стали заручниками, в результаті рейдерського захоплення з боку керівництва ферми "Меринос-Захід".