Тимчасово виконуюча обов'язки міністра освіти і науки України Любомира Мандзій розповіла, що вже в новому навчальному році в школах збережуться технології дистанційного навчання, а також, за індивідуальним планом буде повторення того матеріалу, який школярі опановували під час карантину.

Про це вона розповіла в програмі "Сніданок з 1+1".

"Технології дистанційного навчання будуть використовувати в школі більше, і ми перейдемо до іншого формату навчання. Тобто, будуть поєднуватися і класно-урочна система, і технології змішаного навчання. З вересня, думаю, вони будуть краще використовуватися в наших школах", — сказала Мандзій.

Школярі, фото: Pxhere
Школярі, фото: Pxhere

Також вона наголосила, що вже до кінця червня заклади загальної та середньої освіти отримають рекомендації для того, щоб вчителі із школи могли планувати структуру навчання.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Буде так зване коригувальне навчання. Вчителі зможуть з’ясувати опанування учнями того матеріалу, який припав на карантин. І тут буде індивідуальний підхід виключно кожного класу й кожного вчителя", — підкреслила Мандзій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ЗНО 2020 буде зовсім не таким, як раніше – бригада медиків, антисептики і дистанція.

Як повідомляв Знай. ua, тернопільські першачки підуть в школу онлайн.

Також Знай. ua писав, що озвучені дати кожного предмета ЗНО.