З понеділка, 1 червня, національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" вирішила зменшити ціну на газ для промислових споживачів у країні. Порівняно з травнем вартість блакитного палива опуститься на 19-20,7% в залежності від умов поставки.

Про це свідчать дані, оприлюднені прес-службою НАК "Нафтогаз" у понеділок.

З 1 червня компанія пропонує промисловим споживачам та суб'єктам господарювання газ за ціною 2713 - 3182 грн/тис. куб. м. Ціну вказано без ПДВ і витрат на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами.

ціни на газ, фото Pxhere
ціни на газ, фото Pxhere

Відзначається, у порівнянні з тарифами на газ у травні 2020 року в червні його ціна знизиться на 19-20,7% в залежності від умов поставки. Крім того, запропоновані ціни на природний газ з ресурсів компанії диференційовані в залежності від обсягів закупівлі та умов оплати.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям озвучили нові умови кредиту МВФ для України – суди, банки, "Нафтогаз".

Як повідомляв портал Знай.uа, в Запоріжжі директор великого підприємства підхопив вірус Коболєва – 2 мільйона премії, як у "Нафтогазі".

Також портал Знай.uа писав, що в Україні подешевшає газ, як зміняться ціни на блакитне паливо в платіжках.