З'явилася інформація, що з 1 червня державна компанія "Укрзалізниця" відновила рух поїздів в Україні. Також вона запустила ASMR-відео в YouTube зі звуками поїзда для тих, хто сумує за подорожами, але не може вирушити в дорогу. Про це повідомляється на офіційній сторінці компанії в соціальній мережі Facebook.

Так, ASMR — це феномен сприйняття, який характеризується приємним відчуттям поколювання в потилиці, що поширюється у вигляді мурашок по шкірі. Також він викликається пошепки, шурхотом, хрускотом і іншими звуками, які приємні людському вуху. Такий жанр став дуже популярним, і кожен день з'являється безліч роликів, в яких люди на камеру шарудять пакетами, говорять пошепки та тощо.

"Для всіх, хто сумує за подорожами, кому вдома погано спиться та важко сконцентруватись на роботі, ми запускаємо особливий ASMR поїзд. Тепер ви можете у будь-який момент застрибнути на віртуальний рейс, насолодитись звуками залізниці, помріяти, дивлячись у вікно чи розслабитись перед сном", — йдеться у повідомленні.

Укрзалізниця, скріншот Facebook

ASMR поїзд

Друзі, ми дуже за вами скучили. Навіть сіли писати черговий зворушливий маніфест, але зрозуміли, що в нас є дещо краще за слова. Це наш магічно-гіпнотичний чух-чух — мова залізниці, яка з дитинства є передвісником пригод і особливою колисковою. Тому для всіх, хто сумує за подорожами, кому вдома погано спиться та важко сконцентруватись на роботі, ми запускаємо особливий ASMR поїзд. Тепер ви можете у будь-який момент застрибнути на віртуальний рейс, насолодитись звуками залізниці, помріяти, дивлячись у вікно чи розслабитись перед сном. Потрапити на ASMR поїзд можна за посиланням: https://youtu.be/0elyGkujgNw

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще
Geplaatst door Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia op Dinsdag 26 mei 2020

Також на сторінці в соціальній мережі розмістили ASMR-провідника, який пошепки перевіряє квитки. А на YouTube-каналі виклали годинне відео, зі звуками їдучого поїзду та зйомками з вікна вагона, яке залив дощ.

Слід зазначити, що у даного ролика вже більше 78 тисяч переглядів. В коментарях компанію хвалять за ідею, і жартують про те, що відео, на жаль, не передає запахи плацкартного вагона.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Приміському вокзалі Києва відремонтували будівлі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Мелітополем потяг протаранив легковий автомобіль.

Також "Знай.ua" писав, що через Львів почнуть їздити потяги, але сісти в них не вийде.