Арсен Аваков і Володимир Зеленський, скріншот
Арсен Аваков і Володимир Зеленський, скріншот

Зеленський прокоментував відставку Авакова

Президент України Володимир Зеленський під час дружньої прогулянки з журналістами розповів про відставку Авакова. Про це йдеться у відео, розміщеному Українською правдою. За словами президента, глава МВС - "дійсно потужний міністр", "до цього часу немає кращого міністра". Крім того, Аваков має довести до логічного завершення ситуацію зі справою Шеремета.

Трійця: джерело: YouTube
Трійця: джерело: YouTube

Трійця 2020: ритуали та звичаї і що не можна робити

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Літо 2020 року починається з великого християнського свята – Трійці. Святий день буде особливо важливий для кожного християнина, оскільки настає після важкого періоду, пов'язаного з пандемією коронавірусу, через який українці були змушені провести в ізоляції всю весну, а багато хто з нас – залишилися без засобів до існування.

Верховна Рада України, фото YouTube
Верховна Рада України, фото YouTube

Нардепи тримають близько 5 мільярдів готівкою і не приховують цього, шокуючі цифри

Народні депутати України зобов'язані подавати електронні декларації про свої доходи. Тому ЗМІ не припиняють знаходити все нові і нові шокуючі дані про майновий стан слуг народу. Наприклад, парламентарі зберігають 4,9 мільярда гривень (близько 183 мільйонів доларів США) в готівкових грошах.

Зеленський, фото Instagram
Зеленський, фото Instagram

Зеленський планує узаконити в Україні приватні армії - "Зробити для себе"

Абсолютно несподівано для українського суспільства пролунала новина про те, що в Україні можуть з'явитися, офіційно, приватні армії. Лобіюванням цього закону зайнявся особисто "слуга народу" Зеленський. Президент заявив, що вже є два законопроєкти про приватні військові компанії. Однак вони ще не потрапили до Ради.

Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube
Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube

Перемога над Росією — скільки українців вірять у світле майбутнє

Київський Міжнародний Інститут Соціології (КМІС) провів дослідження, головна мета якого полягала у визначенні, до якого полюсу ближче українці – до національно-патріотичного або критично-проопозиційного. Для цього мешканцям нашої країни було поставлено декілька питань. Розглянемо найважливіші з них.