Цими днями відомий магазин з м'ясопродуктами "Твої улюблені", що в Одесі, втрапив у вкрай неприємний інцидент. Відтак, місцеві жителі придбала пачку сосисок, а в подарунок отримали десятки яєць, які відклали мухи просто в упаковку.

Про це про це розповіли в Telegram-каналі "Народний ревізор".

Як відзначається, купили унікальні сосиски з потомством мух в одеському магазині "Твої улюблені". Саме там, за словами покупців, через недотримання умов зберігання, ймовірно, мухи і "відчули свободу" та відклали свої яйця в м'ясопродукти.

Скріншот з допису

"Ось такі ковбасні вироби з яйцями мух пропонують покупцям. Літо настало, в приміщенні неймовірно жарко - оптимальна температура для розмноження різноманітних бактерій і тд, але за чистотою і температурним режимом все одно ніхто не стежить", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також в мережі оприлюднили і фотографію з доказами, на яких дійсно видно, як сосиски обліплені десятки білих яєць.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у відомому супермаркеті українцю попався "живий" десерт.

Як повідомляв Знай.uа на українців чекає аномальне подорожчання картоплі, в чому причина.

Знай.uа писав, українці можуть забути про банкомати – готівку видаватимуть просто на касах магазину.