На Західній Україні мешканці скоро зможуть набирати воду з колодязів, просто зачерпуючи відром. У регіоні вже другий місяць тривають дощі, і, як заявляє Наталка Діденко, кінця цьому не видно. У найближчі дні західні області в черговий раз накриє циклон, який принесе нову порцію дощів з градом і шквалами.

під дощем, скріншот з відео
під дощем, скріншот з відео


Зате жителям східних і південних областей пора купувати шльопанці і футболки в сіточку для оригінальної засмаги. Періодичні дощі очікуються тільки на Харківщині, в інших областях буде сухо і спекотно. Повітря прогріється до +32 градусів. На решті території України середня температура складе 25-30 градусів вище нуля.

Столичним жителям також варто приготуватися до погодних примх. Середовище для киян буде дощовою і грозовою. Наталка Діденко попереджає, що при нинішній синоптичної ситуації теплий, літній дощик може швидко перетворитися в грозу зі шквалами і градом. Тому синоптик рекомендує простежити за тим, щоб парасолька був під рукою.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Популярні новини зараз
Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , для людства в найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.ua писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.