Щоб добре виглядати на морському узбережжі, необов'язково брати з собою велику валізу. Вам вистачить декількох базових речей, які можна круто міксувати між собою.

Сукня

У першу чергу, вам знадобиться витончена літня сукня. Краще всього вибрати щось мінімалістичне і неодмінно пастельного відтінку.

Босоніжки

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Вибирайте пари на стійкому каблуці kitten heels або моделі на плоскому ходу – в них вам буде зручно гуляти містом і вивчати його головні визначні пам'ятки. При цьому важливо, щоб колір був максимально насиченим і помітним.

Купальник

Головні тренди поточного сезону – незвичайні матеріали, шнурівка і анімалістичні принти. Але поза конкуренцією, звичайно, неон.

Капелюх

Нарівні з сонцезахисними засобами від яскравих променів захистить солом'яний капелюх. До того ж цей трендовий аксесуар підійде до будь-якого вбрання, чи то бавовняний брючний костюм або коктейльна сукня.

Брючний костюм

Без комплекту базового відтінку вам не обійтися, так само як і без сонцезахисних окулярів. Зараз на піку популярності вільний крій і мінімалістичний дизайн.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відпочинок на курортах Азовського моря в 2020, скільки коштуватиме житло та харчування в розпал сезону.

Як повідомляв портал Знай.uа, Греція не пустить українських туристів на сонячні пляжі.

Також портал Знай.uа писав, що продаж квитків МАУ припинено, скасовано авіарейси. Стало відомо, що буде з відпустками українців.