Дослідження в області психології виявили приховані особливості у чоловіків. Виявляється, що риси характеру можна визначити по довжині вказівного і безіменного пальців.

Таким чином, жінки, вивчивши руки чоловіка, часом можуть дізнатися про нього більше, ніж під час розмови.

Якщо безіменний палець довший за вказівний, то перед вами – ділова і товариська людина. По природі такий чоловік дружелюбний, легко заводить друзів, в ризикованих ситуаціях він сміливий і наполегливий.

чаювання, фото Pxhere
чаювання, фото Pxhere

Якщо ж вказівний палець довший за безіменний, це говорить про те, що чоловік самовпевнений і любить працювати в поодинці. Людям з такими пальцями везе в бізнесі, але в особистому житті вони замкнуті і не зроблять крок першими.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

Також зустрічаються чоловіки з однаковою довжиною вказівного і безіменного пальців. Збалансована довжина вказує на гармонійну особистість. Такі чоловіки добросердечні, цінують вірність і знаходяться в гармонії між собою і навколишнім світом. Вони будуть завжди піклуватися про другу половинку.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як пояснити дитині, що у тата з'явилася нова жінка.

Як повідомляв портал Знай.uа, психологія жіночих хитрощів – топ-5 фраз-пасток, на які беззаперечно ведуться чоловіки.

Також портал Знай.uа писав, "будь ласка" замість "немає за що" – чому ви приймаєте подяку неправильно.