Відомий український супермаркет мережі "АТБ" вляпався у вкрай гучний скандал, підсунувши покупцям унікальний хліб, який був напакований битим склом.

Про даний інцидент повідомили в Telegram-спільноті "Народний ревізор".

Як відзначається, стався такий прикрий випадок Харкові. Саме там в одному з супермаркетів дівчина придбала хліб для діабетиків та отримала в подарунок шматок скла, який і знаходився в покупці.

Хліб для діабетиків

"Скло для діабетиків. Дівчина купила хліб діабетичний ТДВ "Салтівський хлібозавод", а всередині виявила величезний шматок скла. Навряд чи це за рецептом", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Шматок скла в хлібу

Окрім цього, потерпіла оприлюднила низку фотографій, на який дійсно видно, як в одному зі шматків хліба лежить осколок. І варто зауважити, що він доволі великий – в разі його потрапляння в рот, це призвело б до чималих порізів.

Нагадаємо, раніше один з покупців продемонстрував те, як працівники "Сільпо" за допомогою наклейок перетворили зіпсований сир на "свіжий" та виклали на прилавки.

Як повідомляє портал "Знай.ua" безстрашний тарган "окупував" солодощі з відомого супермаркету і став "моделлю" – "Мою дівчину рвало"

Також Знай.ua писав, що в "АТБ" жінка наїхала на касирку з-за маски і пригрозила жорсткою розправою – "Обмежуєте мої права"