Останнім часом дуже часто українці стали знаходити сторонні предмети в продуктах харчування.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, відзначається, що у ковбасі було виявлено частинки поліетилену із залізною кліпсою, а у хлебо-булочних виробах були виявлені фекалії з відповідним запахом. При цьому українці масово говорять про хліб з незрозумілою "присипкою".

Так, варто відзначити, що Василь Хмільовський розповів, що придбав хліб у магазині "Хлібороб". Проте прийшовши додому, він виявив доволі дивну знахідку, яка його м'якого кажучи шокувала. З хліба стирчало щось, схоже чи то на зубочистку, чи то на солому.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У свою чергу експерти пояснили, що в даній ситуації в першу чергу споживачеві варто звернутися з листом-заявою на ім'я підприємця - постачальника товару. Згідно стаття 8 Закону про захист прав споживачів:

"У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який придатний до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти", - говорить закон.

Нагадаємо, обурена жителька Херсону розповіла, як звичайний похід у магазин перевернув її життя. Вона розповіла, що все розпочалось ще 20 березня, коли пішла у магазин однієї з відомих мереж. Там же вона купила шматок сиру, який виявився не свіжим. Після цього жінка відразу ж віднесла товар назад до магазину та сдала його.

Як повідомляв "Знай.ua", кожен стикався з таким неприємним явищем, як отруєння організму. Харчові отруєння – це хвороби, які виникають при вживанні їжі та напоїв, які містять токсичні речовини або патогенні мікроорганізми. Харчові отруєння класифікують на: інфекційні і неінфекційні.

Також "Знай.ua" писав, що як правило, магазини повертають людям кошти за прострочений товар. Але на цьому все й закінчується. В Україні хочуть ввести окремі штрафи за продаж прострочених товарів. Українцям розповіли, що робити, коли ви виявили на етикетці, що термін придатності закінчився.

Бойко зустрічався з Медведєвим для впливу Росії на вибори в Україні - Огризко про вибори